Logo RepteFitR7

Dia 21: El sopar de gala, la gran muralla i el retorn

21/05/2018 RepteFit Regió7

El repte a Beijing

<span>Dia 21:</span> El sopar de gala, la gran muralla i el retorn

Clar, l’últim dia, en la clausura de l’event al que vaig assistir, ens van oferir un sopar de gala, amb plats típics de la regió. I aquí ho vaig provar tot una mica. Però no em vaig passar en absolut. Sobretot no em vaig passar menjant tortuga... És un plat típic i a més molt preuat per ells. El vaig tastar, però no repetire...

Una de les activitats que em quedaran per sempre més gravades a la retina i al record és la visita a la Gran Muralla. Evidentment que ets molt conscient de la seva dimensió (més de 6000 Km) abans d'anar-hi. Però quan hi ets, és realment impressionant. Amb els meus companys catalans també membres del jurat, en vam caminar un tros: 6 quilòmetres! És bastant, però comparat amb la llargada total del monument, no és res!!! Aquí vam fer cames, doncs les pujades i baixades hi són constants. Irrepetible i imprescindible si mai aneu a Beijing fer aquesta visita!

I tot s'acaba... Dilluns ja vam emprendre el retorn cap a casa (ja en tenia ganes, també: són molts dies lluny dels que t’estimes...). Marxava de l’hotel a les 4:30AM i, per tant, tampoc vaig poder fer exercici.