Logo RepteFitR7

Un Món de Sensacions

Un Món de Sensacions és el centre d'estètica oficial del repte fit. Un lloc on poder-te relaxar i aconseguir que el teu cos es trobi tan relaxat i ple de vitalitat com hauria d’estar.

Oferim tractaments terapèutics, estètica facial, estètica corporal, rituals i teràpies naturals alternatives.

Ens trobaràs a:

- Ctr de Vic 86 Manresa.

- Telèfon 633768415 / 688371592.

- esteticasensacions@hotmail.es.

Logo Regió7

Al Món de Sensacions treballarem amb el Josep reductors anticelulitics,reafirmants ect...

Serà 2 cops per setmana el següent:

Diatèrmia:

Li aplicarem una innovació

Els tractaments amb diatèrmia profunda del Mètode Medestec, gràcies a l'energia transmesa convertida en temperatura, aconsegueixen descompondre les molècules que produeixen el greix i la cel·lulitis, amb resultats visibles des de la primera aplicació ja que l'efecte immediat de la diatèrmia és la retracció del col·lagen .

A nivell corporal millora de manera immediata l'aparença de la pell, combatent gradualment la flaccidesa, cel·lulitis i adipositats. perrquè un tractament amb diatèrmia millora el drenatge limfàtic i ajuda a augmentar la combustió dels greixos, afavorint la recuperació de la musculatura abdominal així com la remodelació dels glutis, el ventre i tòrax. A nivell orgànic, la diatèrmia actua en la hipodermis, accelera el metabolisme de la cèl·lula greix amb la consegüent disminució dels nòduls de cel·lulitis. Així es redueixen els teixits grassos i es tensen els teixits profunds.

Es un tractamament amb resultats sorprenents!!!

Pressoteràpia:

La màquina de pressoteràpia consisteix en un embolcall o cobertor on es fica el pacient (o una zona determinada a tractar, com cames, glutis o abdomen) i un sistema compressor d'aire que controla la pressió de l'aire. Aquest cobertor, gràcies a la circulació i pressió de l'aire aplicada de forma controlada i personalitzada per a cada pacient i sobre cada part del cos a tractar, exerceix un efecte de compressió i relaxament alternat que activa el sistema limfàtic, a manera de massatge.

Cada sessió o massatge de presotepia dura una mitja hora. Depenent de cada pacient i dels objectius desitjats, es necessitaran més o menys sessions. Les màquines de presoterpia incorporen diversos programes personalitzats per a cada necessitat i morfologia

Rituals relax

També el treballarem amb rituals relax i antiestres pq el seu cos es senti mes lliberat i segur