Logo RepteFitR7
PATROCINA: Logo CubeLogo Sagi SportsLogo AcusLogo Un Món de Sensacions ORGANITZA: Logo Regió7

Uneix-te al #reptefitregio7

Vuit setmanes per millorar la teva salud, bellesa i benestar

Cube i Regió7 presenten l'aventura personal d'un pla d'entrenament específic, el Top Health, per tercer any.

El #reptefitregio7 vol demostrar com en un període de temps de 8 setmanes una persona com podría ser qualsevol, pot posar-se en bona condició física i amb totes les garanties de salut.

El projecte del Top Health, que és un pla d'entrenament personal i és l'eina que es proposa conjuntament amb una bona dieta, amb un programa de col•laboració del Cube Fitness Club i Regió7. Hi ha també la participació de SAGI Sports en el material Esportiu, La Gemma Boix, fisioterapeuta de ACUS i el centre d'estètica Món de Sensacions, ara dins del Cube.

Més que objectius numèrics de forma específica o espectacular, en aquest cas del que es tracta és el de fomentar un canvi d'hàbits i de promoure una millora pel que fa a la qualitat de vida de l'individu. I es fa a partir de tres elements: un és el de l'entrenament personal; l'altre és el d'un pla dietètic que cal seguir en les vuit setmanes; i el tercer punt són els tractaments de fisioterapia i estètica, acompanyant a la persona en aquest trajecte vital de superació i esforç personal.

Uneix-te al repte, cada dia descobrirem consells per una vida més saludable!

Estàs a punt?