Adopta un pelut

Les protectores

Associació Els Quissos

Som una associació dedicada a ajudar a gossos i gats que les seves famílies no poden atendre, en algunes ocasions també recollim animals abandonats. El nostre treball és possible gràcies a l'esforç dels voluntaris i col·laboradors.

Dana (defensa del animals i la natura)

PROTECTORA MUNICIPAL de la població de Teià , Maresme. Acollim gats i gossos fins a trobar-lis una llar. Control de colònies de gats.

Espargats Esparreguera

ESPARGATS és una associació sense ànim de lucre creada i formada per voluntaris. La nostra missió és gestionar i controlar les colònies de gats ferals d'Esparreguera. Alhora intentem trobar una llar als gats que han sigut abandonats o que es troben en situació de vulnerabilitat. - Más información en: http://adoptaunpelut.cat/backend/informacion-general/

Associació Berguedana per a la Protecció dels Animals

L'Associació Berguedana per a la Protecció dels Animals és una associació sense ànim de lucre, en funcionament des del setembre de 1990. El radi d'actuació de l'associació és el Berguedà, tot i que manté contacte amb altres protectores i diferents grups interessats en la mateixa tasca. L'horari d'atenció al públic és de 4 a 7 de la tarda (tant per telèfon com presencial).
Veure totes les protectores

Notícies de mascotes

Advocats de Barcelona demanen que els animals siguin considerats membres de la família i no només "mascotes"

26/11/2021 La Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ha demanat aquest divendres que l’animal sigui considerat un membre més de la unitat familiar i no una "simple mascota". Així ho ha posat de manifest en el marc del VI Congrés sobre els drets dels animals en el transcurs de dues jornades --celebrades aquest dijous i divendres-- sota el lema 'La revolució legal i social per als drets dels animals: consolidació del canvi de paradigma', que han analitzat els nombrosos canvis legislatius que s’han produït en aquesta matèria.

Per què serveixen els bigotis dels gats: és el seu sisè sentit?

09/11/2021 Els gats compten amb un sistema tàctil extra que els permet guiar-se en la foscor o saber si un lloc estret és massa petit per ells. Es tracta d'un sistema extraordinari que els felins han desenvolupat i perfeccionat durant mil·lennis i que no té res a veure amb el seu famós sisè sentit. Tot el contrari, és una cosa que està molt a la vista i que és, precisament, una de les característiques més importants i singulars de la seva fisonomia: els bigotis. Per què serveixen els bigotis dels gats és una pregunta comuna, sobretot entre aquells que mai han compartit la seva vida amb aquest animal de companyia. Hi ha qui creu fins i tot que els bigotis dels gats són merament decoratius i que no serveixen per res, però tot el contrari: serveixen; i molt.

Quina és la raça de gos més popular a cada país?

01/11/2021 Tots tenim una raça de gos preferida i sembla ser que les prioritats també van molt en concordança amb la zona geogràfica on vivim. Així ho revela un estudi fet per HouseHoldQuotes, a partir de les recerques de gossos més populars fetes a Google. El resultat l'han plasmat en un mapa mundial que indica quina és la raça més popular a cada país.

Com ensenyar al teu gos a fer les seves necessitats

28/10/2021 Una vegada que els cadells de gos deixen les seves mares i entren en les nostres vides, tot dependrà de nosaltres. Ens convertim en els responsables de la seva educació. Una de les primeres coses que cal fer és ensenyar-li a fer les seves necessitats a casa quan encara no poden sortir al carrer, a poc a poc i amb molta paciència.

El DNI animal serà obligatori per a gossos i gats el 2022

22/10/2021 La nova llei de protecció i drets dels animals recull diverses mesures noves de les quals ja hem parlat, com el curs obligatori per tenir gos, la prohibició del sacrifici d’animals de companyia o el final de les compres de mascotes per fomentar l’adopció, entre moltes altres obligacions i prohibicions que has de conèixer si ets amo d’un animal de companyia. Entre les mesures proposades també es troba l’obtenció d’un DNI animal. 

Vols col·laborar amb “Adopta un pelut”?

Si ets una Protectora o Associació d'animals que desenvolupa el treball a Catalunya contacta amb nosaltres

Els invisibles

BULTU

El Bultu es un gos dels que es cataloguen com a g.p.p. (gossos potencialment perillosos), això implica haber de treure's la llicència pertinent per ...

Porta 4 anys a la protectora
Veure tots els invisibles

Els cadells

Tina

***En Adopció*** La Tina es una femelleta jove, d’un any i pico. Es molt activa i juganera, i per això te tendència a mossegar els ...

Veure tots els cadells

Vols ser casa d'acollida?

Consulta tots els animals que estan buscant una casa d'acollida a l'espera de trobar una casa definitiva