Beatriu Dorado

Directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Manresa
 

EXPERIÈNCIA

 • Directora Àrea de Negoci (Febrer 2013)
 • Caixabank, S. A. – Barcelona

Direcció oficina (Setembre 2007 – Febrer 2013)

 • Caixabank, S. A. – Barcelona

Direcció de diferents oficines de Caixabank a Terrassa i Granollers (Desembre 1998 – Setembre 2007)

 • Caixabank – Barcelona

Incorporació a Caixabank com a gestora comercial i subdirecció d’oficines.

 • Advocada (Setembre 1996 – Novembre 1998)

Despatx Vicente Ruiz de Porras – Sant Feliu de Llobregat

EDUCACIÓ

 • Executive MBA Barcelona School of Management 2015-2016

Universitat Pompeu Fabra

 • Oposicions, 1998 - Barcelona

Oposicions a Judicatura i Fiscalia

 • Llicenciatura en Dret, 1995

Facultat de Dret UB – Barcelona

 • COU, 1990

Escola Maristes Les Corts – Barcelona

 • EGB, BUP, 1989

Col·legi Bon Salvador – Sant Feliu de Llobregat

IDIOMES

 • Bilingüe català i castellà
 • Nivell mitjà de francès i anglès

Meritxell Bautista

CMO - Chief Marketing Officer a Fibracat
 

És CMO (Chief Marketing Officer) a Fibracat, on treballa en la planificació estratègica de l’empresa, l’única operadora amb capital 100% català. Llicenciada en Dret per la UB, diplomada en Turisme per la UAB i mare de dos fills, va descobrir molt aviat la vocació comercial i va formar-se professionalment en grans multinacionals del sector de tecnologia de gran consum.

L’any 2014 s'incorpora a Altecom, amb l'objectiu clar de potenciar una marca de referència a Catalunya en el món de les telecomunicacions. Del treball, la passió i el compromís amb el país naixia Fibracat, que els darrers mesos ha estat guardonada com a millor empresa tecnològica pel Fòrum Econòmic; ha rebut el premi per la promoció del territori de la Demarcació del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya a la Catalunya Central; i el premi Empresa 2018 del diari Regió7.

En diferents etapes professionals de la seva vida, li ha tocat competir en un sector essencialment masculí. Per això, des de la seva posició, treballa per promoure el rol de la dona en el món empresarial, convençuda que trencar el sostre de vidre serà més fàcil si les dones es fan visibles, es projecten i es formem en l’àmbit tecnològic. A Fibracat, el 60% de l’equip directiu són dones. L’empresa està cridada a ser un referent en el sector de les telecomunicacions. Ningú va dir que seria fàcil, però ho estan aconseguint. Amb l’apoderament de les dones passa el mateix: malgrat que no és fàcil, valdrà molt la pena!

Usoa Arregui

Coaching i cofundadora de Cambyo
 

Cofundadora de CAMBYO: Activitat de coaching en l’entorn professional o d’empresa.
Fundadora de I AM A COACH, coaching en l’àmbit personal.
Coach executiva i d’equips certificada per ICF.
Mentora coach certificada per l’EEC.

Alfredo Julià
Fundador de CAMBYO
Coach executiu certificat per ICF (ACC)

Ignacio Alonso
Fundador de LIFETRAIN COACHING
Coach executiu i d’equips certificat per ICF (ACC)

CAMBYO realitza l’activitat de coaching en un entorn professional o d’empresa, per això es basa en la seva pròpia metodologia, a la qual anomena innovacceleració

Cristina Arespa

Directora d'Operacions d'ICL Iberia Súria & Sallent
 

PDG, enginyera química

Cristina Arespa és llicenciada en Enginyeria Química per l'Institut Químic de Sarrià (IQS) de Barcelona i és llicenciada en Química per la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Dins de les seves àmplies titulacions acadèmiques, destaca el Grau de Direcció General per l'IESE Business School, una titulació de PKE (Process Kaizen Engineering) per part de l'EFESO que consulta a Milà.

Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a la indústria de l’automoció, especialment a la companyia italiana Pirelli Tires, on va exercir càrrecs de direcció operativa i tècnica.

Es va unir a Iberpotash/ICL el 2009, on ha desenvolupat els seus anys professionals com a Responsable de Qualitat i Cap de Laboratori. Actualment és Directora d'Operacions.

Carlota Riera

Degana de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
 

Degana de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

Nascuda a Manresa el 1977. Doctora en Psicologia Social i Màster en Educació i TIC e-Learning. Mare de la Nora i l’Àdria (de 4 i 3 anys, respectivament), companya de la Isabel, filla, germana... i amiga de molt bona gent!

Actualment és la degana de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, on desenvolupa, a més de les tasques pròpies de gestió  de la facultat, activitat docent i investigadora en quatre àmbits diferents: Salut Pública, Desenvolupament Organitzatiu, Metodologia de recerca qualitativa i Simulació com a metodologia d’aprenentatge. També és la coordinadora de la nova Càtedra de Simulació i Seguretat del Pacient. 

Anteriorment havia estat directora del Centre Internacional de Formació Contínua de la mateixa Fundació Universitària del Bages, responsable de nous programes formatius a l’IL3 de la Universitat de Barcelona, coordinadora del projecte europeu de prevenció del VIH Europeer a la Universitat d’Exeter i Plymouth (UK), i tècnica de projectes de promoció de la salut a l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

Es considera una dona molt afortunada, per la qualitat humana de les persones que ha anat trobant al llarg d’aquest camí.

Montserrat Jodar

Marketing Manager a Idilia Foods
 

Nascuda a Manresa i gran enamorada de la ciutat, encara que actualment resideix a Barcelona.

Actualment és responsable de les marques Nocilla i Paladin a la companyia Idilia Foods. Anteriorment ha treballat a Gallina Blanca, Pepsico i Bacardi, sempre en diferents rols de Màrqueting i Trade.

Ha participat en diversos projectes de consultoria a nivell personal i social (programa ESADE Solidari).

És de la collita «Jo vaig anar a EGB»: DNI analògic, però cor i ment revolucionats digitalment.

Viu la vida amb molta curiositat, perquè mou el món i el transforma.

Llicenciada en Economia i ADE a la Universitat Pompeu Fabra (UPF)

Màster en Direcció de Màrqueting, a ESADE

Màster en Internet Business, a ISDI

És de les que es desperten per córrer, nedar o per a un bon esmorzar i/o vermut

Cristina Cruz

Regidora delegada d'Ocupació i Emprenedoria, i Dona i Igualtat
 

Regidora d’Ocupació i Emprenedoria i de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Manresa.

Manresana nascuda el 1970, es va diplomar en Infermeria a la Universitat Autònoma de Barcelona, i no va deixar de formar-se: màster d’infermeria pediàtrica, postgrau en dietètica i nutrició, tècnica superior en prevenció de riscos laborals en les especialitats de seguretat, higiene, ergonomia i psicosocial, i recentment ha obtingut l’especialitat d’infermera pediàtrica.

Fa 25 anys que fa d’infermera, primer a la clínica Sant Josep de Manresa i després a l’hospital Sant Joan de Déu d’Althaia. És allà on va començar a militar a Comissions Obreres, i el seu compromís la va portar a ser la presidenta del comitè d’empresa durant 8 anys i a formar part de la Plataforma en defensa de la sanitat pública de Manresa.   

I de reivindicar ara ha passat a l’altra banda de la taula, la d’intentar aportar solucions en aquest cas a nivell local. Amb vocació de servei públic, fa 3 anys que és regidora a l’Ajuntament de Manresa, primer d’Ocupació i Dona i des de fa poc més d’un any també de les regidories d’Igualtat i Emprenedoria.

Des d’aquestes regidories, i amb els corresponents equips tècnics, ha impulsat diferents programes teixint polítiques transversals per tal de millorar les opcions d’ocupabilitat de la ciutadania en general, fomentar la cultura emprenedora i la creació d’empreses mitjançant la promoció de noves activitats i de sectors innovadors, i promoure la incorporació de la perspectiva de gènere en l’elaboració dels diferents projectes.

Des de diferents àrees de l’Ajuntament de Manresa es treballa per posar en valor el paper de les dones en la nostra societat i la seva visibilització en tots els àmbits de la vida, també el professional, amb la mirada enfocada cap a l’entorn digital i les noves tecnologies. Aquesta jornada, doncs, és un reconeixement a aquestes dones, a la seva feina, al seu fruit i a les seves trajectòries.

Roser Soler

Presidenta de DEIM (Dones Emprenedores Innovadores de Manresa).
 

DEIM neix com una organització empresarial l’any 2005, amb la idea de promoure la participació activa de les dones empresàries i directives de la comarca del Bages. Des de Dones Emprenedores saben que el col·lectiu femení ajuda al desenvolupament econòmic del territori. Reivindiquen el col·lectiu amb veu, consolidant-se com un centre d’unió, comunicació i opinió, estimulant el sector femení per fer créixer en quantitat i qualitat l’activitat empresarial i professional.

DEIM està integrada per diferents sòcies que comparteixen inquietuds comunes, intercanvien experiències i s’ajuden recíprocament, i reivindiquen el protagonisme femení en el món empresarial i professional, ja sigui des de l’emprenedoria o des de projectes consolidats. Precisament, la missió de Dones Emprenedores és promoure la participació activa de les dones en el sector social i econòmic, així com representar, defensar i promoure dins el col·lectiu de les dones els interessos professionals, econòmics, formatius, socials i emocionals, així com l’elevació del nivell professional i humà del col·lectiu femení.