Museu de la Tècnica de Manresa

Museu de la Tècnica de Manresa

Dins d’un edifici monumental i que antigament havien servit de dipòsits, el Museu de la Tècnica de Manresa és un centre museogràfic dedicat a l’aigua i el progrés de la ciutat. El primer motiu per visitar-lo és ja de per si l’edifici, els Dipòsits Vells de la ciutat, que tenien una capacitat de 12 milions de litres d’aigua. El segon motiu són les seves dues exposicions: una mostra sobre la Sèquia de Manresa que explica aquesta gran obra hidràulica des d’una perspectiva històrica i centrada especialment en els seus efectes per al creixement de la producció agrícola i de l’urbanisme des de l’edat mitjana; i una mostra sobre la cinteria que explica la importància d’aquesta indústria a la ciutat.

Com arribar al Museu de la Tècnica de Manresa

El Museu de la Tècnica
Adreça Carretera deSantpedor, 55
Telèfon: 93 877 22 31
web: www.parcdelasequia.cat/nivells/plantilla1/titular/museu-de-la-tecnica
correu-e: museu@parcdelasequia.com