Museu de la Tècnica de Manresa

Museu de la Tècnica de Manresa

Dins d’un edifici monumental i que antigament havien servit de dipòsits, el Museu de la Tècnica de Manresa és un centre museogràfic dedicat a l’aigua i el progrés de la ciutat. El primer motiu per visitar-lo és ja de per si l’edifici, els Dipòsits Vells de la ciutat, que tenien una capacitat de 12 milions de litres d’aigua. El segon motiu són les seves dues exposicions: una mostra sobre la Sèquia de Manresa que explica aquesta gran obra hidràulica des d’una perspectiva històrica i centrada especialment en els seus efectes per al creixement de la producció agrícola i de l’urbanisme des de l’edat mitjana; i una mostra sobre la cinteria que explica la importància d’aquesta indústria a la ciutat.

Com arribar al Museu de la Tècnica de Manresa

El Museu de la Tècnica
Adreça Carretera deSantpedor, 55
Telèfon: 93 877 22 31
web: www.parcdelasequia.cat/nivells/plantilla1/titular/museu-de-la-tecnica
correu-e: museu@parcdelasequia.com

Entrades relacionades

Activitats amb nens a Barcelona

El Museu de Cera de Barcelona

En aquest edifici d’arquitectura neoclàssica del centre de Barcelona podràs gaudir d’escenes sorprenents i admirar el virtuosisme dels creadors de tots els personatges que viuen en aquest curiós Museu. El temps s’atura mentre la cera Llegiu més…

Activitats amb nens a Barcelona

Baixar en trineu als Rasos de Peguera

Tot i que els Rasos de Peguera és una estació tancada des de l’any 2014, continua sent la més propera a Barcelona i accedir-hi és gratuït. Malgrat que diferents cartells prohibeixen entrar-hi i lliscar-hi, ningú Llegiu més…

Activitats amb nens a Barcelona

Veure i tocar els animals a la Granja Natura (Navàs)

El Centre d’Apropament a la Natura (CAN) -Granja Natura de Navàs-, al Bages, permet a petits i grans descobrir, tocar, veure, escoltar i viure la natura a través d’instal·lacions i tallers que ens aproparan a Llegiu més…