Foto: museocerabcn.com

Foto: museocerabcn.com

En aquest edifici d’arquitectura neoclàssica del centre de Barcelona podràs gaudir d’escenes sorprenents i admirar el virtuosisme dels creadors de tots els personatges que viuen en aquest curiós Museu. El temps s’atura mentre la cera pren vida en algunes de les figures més representatives de la història de la humanitat.

Entrades relacionades

Activitats amb nens a Barcelona

Museu de la Ciència de Manresa

Dins d’un edifici monumental i que antigament havien servit de dipòsits, el Museu de la Tècnica de Manresa és un centre museogràfic dedicat a l’aigua i el progrés de la ciutat. El primer motiu per Llegiu més…

Activitats amb nens a Barcelona

Baixar en trineu als Rasos de Peguera

Tot i que els Rasos de Peguera és una estació tancada des de l’any 2014, continua sent la més propera a Barcelona i accedir-hi és gratuït. Malgrat que diferents cartells prohibeixen entrar-hi i lliscar-hi, ningú Llegiu més…

Activitats amb nens a Barcelona

Veure i tocar els animals a la Granja Natura (Navàs)

El Centre d’Apropament a la Natura (CAN) -Granja Natura de Navàs-, al Bages, permet a petits i grans descobrir, tocar, veure, escoltar i viure la natura a través d’instal·lacions i tallers que ens aproparan a Llegiu més…