Trineus a Port del Comte

Trineus a Port del Comte (Autor: Port del Comte)

L’estació de Port del Comte, al Solsonès, té un espai reservat per a les famílies que tenen ganes de passar una estona divertida i emocionant lliscant sobre la neu dalt d’un trineu. És una zona separada de les pistes i tancada a la qual s’accedeix amb un forfait especial que té una durada d’1 hora i 30 minuts. Per cada tiquet d’adult -que val 13 euros- pot accedir al recinte també un menor i es té dret a un trineu (no cal dur-lo de casa).

Un cop s’ha passat per taquilla, cal enganxar-se el forfait, recollir el trineu i dirigir-se a la cinta transportadora, que ens portarà fins dalt de tot de la pista. I d’allà, a lliscar cap avall per tornar a pujar les vegades que faci falta fins a completar l’hora i mitja que tenim reservada. Un cop a dalt, també es pot baixar en tubby per un canal paral·lel. Els 90 minuts poden semblar poca estona, però resulten suficients i garanteixen una estona de diversió que agrada tant a petits com a grans.

Més informació sobre els trineus del Port del Comte

Estació de Port del Comte
Els trineus es troben a la zona de Prat Donadó (darrere el Kids Park).
Les guixetes tanquen a les 15.30 h.