Estany de Puigcerdà. Pilar Màrquez

Estany de Puigcerdà. Pilar Màrquez

Puigcerdà disposa a la seva part nord-oest d’un bonic estany, rodejat per un jardí que convida a fer-hi una bona passejada en família. A cada època de l’any, l’estany de Puigcerdà ens sorprèn amb una imatge diferent i se’ns presenta com un bon lloc per parar a menjar (hi ha algun bar a la zona o es pot dur de casa), contemplar els ànecs o jugar.

A la tardor, a l’entorn del llac destaquen els tons marrons i taronges dels arbres, alguns dels quals abracen l’aigua amb les seves llargues branques. Si en canvi ens hi arribem a l’hivern, hi trobarem el blanc. Una capa de glaç tapa l’estany i la neu es diposita sobre l’herba.

Però sens dubte, la millor època de l’any per visitar l’estany de Puigcerdà és a l’estiu, especialment els mesos de juliol a agost. Aquest període és quan, d’11 a 13 i de 17 a 20.30 h, es pot fer un passeig en barca pel mig del llac. O aprofitar l’ombra per llegir un conte, jugar i berenar.

Estany de Puigcerdà

Més informació aquí (web Ajuntament).

Entrades relacionades

General

Manualitats amb ampolles per fer amb nens

Les ampolles de plàstic són aquests envasos que fem servir al nostre dia a dia per poder hidratar-nos. No obstant, quan el contingut d’aquesta s’acaba, les tirem a la primera paperera que trobem. Però això Llegiu més…

General

Cinc experiments científics per fer amb nens a l’estiu

Fa setmanes que els més petits de la casa van acabar les classes. Després dels campaments d’estiu, el primers i il·lusionants dies de platja i piscina, les hores es fan cada cop més llargues i Llegiu més…

General

Deu jocs per fer amb nens aquest estiu a la platja

La destinació preferida per la majoria de gent és la platja. Uns dies gaudint de la costa i el mar és una opció gairebé segura en les nostres vacances, a més comptem amb un munt Llegiu més…