Zoo de Barcelona

Zoo de Barcelona. ACN

Situat al parc de la Ciutadella, el Zoo de Barcelona té tres objectius: la conservació dels animals, la seva investigació i l’educació de les noves generacions. Per a les famílies, ofereix una bona oportunitat de passar un dia entretingut en el qual els més petits -i també els grans- gaudiran veient de ben a prop animals d’arreu del món i aprendran un bon grapat coses d’ells.

El Parc Zoològic de Barcelona està obert tots els dies de l’any. Per a la visita cal anar disposat a caminar i disposar de temps. El recorregut per veure tots els animals és llarg i als menuts els encanta badar una bona estona davant de cada exemplar. A més, cada dia de la setmana s’hi fan espectacles i diferents activitats amb els animals per que els visitants hi puguin interactuar. No t’oblidis de demanar a informació els horaris de totes les activitats i pren un moment per planificar el recorregut que voldreu seguir.

Dins del recinte hi ha diferents punts de restauració.

Activitats de pagament: visita a l’espai dels mamífers aquàtics, visita-taller a les serps.
Activitats incloses amb l’entrada: dona menjar als pingüins, l’entrenament dels elefants, conta contes, feina a la granja, observació de dofins, i molts més.

Aniversari al Zoo
El Parc Zoològic de Barcelona proposa celebrar la festa d’aniversari dins les instal·lacions. Primer, i sota supervisió d’educadors del propi zoo, se celebra un esmorzar en un dels bars del parc. Després de menjar pastís, es visita, o la granja o el terrari. El preu varia segons els assistents (fins a 10, 280 euros).

Zoo de Barcelona

Parc de la Ciutadella s/n
Horari: el parc obre a les 10 del matí. Consulta l’horari de tancament de la taquilla, que varia segons temporada (17 h, 18 h o 19 h).
08003 Barcelona
902 45 75 45
https://www.zoobarcelona.cat/