La Fundació Alícia, situada dins del complex de Món Sant Benet, a Sant Fruitós de Bages (molt a prop de Manresa i a 45 minuts de Barcelona), organitza tallers perquè els més petits de la casa s’apropin al món de la cuina i el menjar.

Fundació Alícia
Camí de Sant Benet, s/n
Complex de Món Sant Benet
08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona)

Entrades relacionades

Activitats amb nens a Barcelona

El Museu de Cera de Barcelona

En aquest edifici d’arquitectura neoclàssica del centre de Barcelona podràs gaudir d’escenes sorprenents i admirar el virtuosisme dels creadors de tots els personatges que viuen en aquest curiós Museu. El temps s’atura mentre la cera Llegiu més…

Activitats amb nens a Barcelona

Museu de la Ciència de Manresa

Dins d’un edifici monumental i que antigament havien servit de dipòsits, el Museu de la Tècnica de Manresa és un centre museogràfic dedicat a l’aigua i el progrés de la ciutat. El primer motiu per Llegiu més…

Activitats amb nens a Barcelona

Baixar en trineu als Rasos de Peguera

Tot i que els Rasos de Peguera és una estació tancada des de l’any 2014, continua sent la més propera a Barcelona i accedir-hi és gratuït. Malgrat que diferents cartells prohibeixen entrar-hi i lliscar-hi, ningú Llegiu més…