Fundació Mona visites  ximpàtiques

Fundació Mona visites ximpàtiques

Al centre de Rehabilitació de la Fundació Mona es recuperen ximpanzés i macacos que han patit maltractament. Paral·lelament a aquesta tasca, els seus responsables organitzen tallers que apropen el visitant a aquests animals i fomenten l’educació ambiental. Són les visites ximpàtiques, en les què tant els petits com els grans poden aprendre tot divertint-se. Consten d’un taller d’enriquiment (manualitats i preparació d’un joc per als ximpanzés) i d’una visita guiada per conèixer els ximpanzés i macacos, les seves històries i perquè els han rescatat. La Fundació Mona també organitza visita guiades per a adults i visites guiades per a escoles.

Atenció, la Fundació Mona no és un centre d’exhibició d’animals, només està obert al públic durant les visites guiades.

Fundació Mona

Riudellots de la Selva, Girona.
Informació: http://fundacionmona.org/

Categories: Activitats amb nens a Girona

Entrades relacionades

Activitats amb nens a Girona

Seguir les muralles de Girona

Les muralles de Girona, amb les seves torres, són un mirador privilegiat de la ciutat. Resseguint-les, el visitant pot gaudir d’una espectacular passejada tot fent el mateix camí de ronda que a la seva època Llegiu més…

Activitats amb nens a Girona

Excursió al volcà Croscat

Un dels volcans més peculiars de la Garrotxa és el volcà Croscat. La seva peculiaritat recau en el fet de ser un volcà que, per haver estat explotat com a pedrera durant anys, ha quedat Llegiu més…

Activitats amb nens a Girona

Estany de Puigcerdà i parc Schierbeck

Puigcerdà disposa a la seva part nord-oest d’un bonic estany, rodejat per un jardí que convida a fer-hi una bona passejada en família. A cada època de l’any, l’estany de Puigcerdà ens sorprèn amb una Llegiu més…