Fundació Mona visites  ximpàtiques

Fundació Mona visites ximpàtiques

Al centre de Rehabilitació de la Fundació Mona es recuperen ximpanzés i macacos que han patit maltractament. Paral·lelament a aquesta tasca, els seus responsables organitzen tallers que apropen el visitant a aquests animals i fomenten l’educació ambiental. Són les visites ximpàtiques, en les què tant els petits com els grans poden aprendre tot divertint-se. Consten d’un taller d’enriquiment (manualitats i preparació d’un joc per als ximpanzés) i d’una visita guiada per conèixer els ximpanzés i macacos, les seves històries i perquè els han rescatat. La Fundació Mona també organitza visita guiades per a adults i visites guiades per a escoles.

Atenció, la Fundació Mona no és un centre d’exhibició d’animals, només està obert al públic durant les visites guiades.

Fundació Mona

Riudellots de la Selva, Girona.
Informació: http://fundacionmona.org/