Benvinguts a l'espai de lleure per a famílies de Regió7. En aquesta pàgina trobaràs un bon grapat d'activitats per fer amb nens repartides per tot Catalunya. Navega, descobreix i també participa. Si coneixes alguna de les activitats amb nens que recollim deixa els teus comentaris i aconsella als altres lectors. Si ho prefereixes, pots buscar per temàtiques. 

Sobre nosaltres i el web Activitats amb nens

Des de l'any 1978, i amb seu a Manresa, el diari Regió7 és el mitjà líder a la Catalunya Central. Fruit del nostre coneixement del territori, ara, ens hem proposat reunir en un mateix espai un bon grapat d'activitats familiars. Una guia de visites, tallers i descobertes que anirem enriquint progressivament. Et proposem activitats amb nens d'entre 0 i 15 anys anys amb les quals gaudiran ells, i també vosaltres.

Entre els continguts més buscats del nostre web hi ha les activitats amb nens a Barcelona, les activitats gratuïtes i les activitats amb animals.

Vols col·laborar amb el web Activitats amb nens? Tens ganes d'aportar idees? Ets una empresa que ofereix activitats familiars i hi vols aparèixer? Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic web@regio7.cat. També et convidem a visitar el nostre portal de lleure cultural per totes les edats a http://oci.regio7.cat.

Últimes activitats amb nens afegides

Et mostrem les propostes més noves