Marc Marcè
Marc Marcè
Director de 'Regió7'
Marc Marcè
Durant quaranta anys ha estat una de les principals eines per articular i donar veu a les comarques de la Catalunya Central, i ha esdevingut el seu principal fòrum de debat i relació.
Ángeles Rivero
Ángeles Rivero
Directora de 'La Nueva España'
Ángeles Rivero
'La Nueva España' és el periòdic dels asturians. Se l’han fet seu pel profund amor que senten cap a la seva terra i per la seva excepcional qualitat com a lectors de premsa. Líder a Astúries i vuitè diari d’informació general més llegit del país, La Nueva España és sinònim de bon periodisme, independent i plural.
Antonio Cacereño
Antonio Cacereño
Director de 'La Provincia'
Antonio Cacereño
'La Provincia-Diario de Las Palmas' és garantia de periodisme rigorós, veraç, contrastat i compromès amb les demandes, aspiracions i reptes dels canaris. Una capçalera de gran arrelament entre els illencs, testimoni dels grans esdeveniments que han marcat i marquen la vida de l’Arxipèlag.
Lydia del Canto
Lydia del Canto
Directora de 'Levante-EMV'
Lydia del Canto
Levante-EMV és més que el diari líder de la Comunitat Valenciana. És el mirall en el qual la societat d'aquest territori veu reflectits els seus anhels i els seus èxits des de fa gairebé 150 anys, amb l'etiqueta del rigor i el compromís i una aposta insubornable pel millor periodisme.
Juan Carlos da Silva
Juan Carlos da Silva
Director de 'Faro de Vigo'
Juan Carlos da Silva
'Faro de Vigo' són 165 anys de periodisme compromès amb el seu territori d'influència, de contribució inesgotable al seu desenvolupament, d'entrega decidida i fidelitat a la seva gent, sempre amb la mirada posada en el futur. Faro de Vigo va ser fundat l'any 1853 i està considerat el degà de la premsa espanyola.
Tomás Mayoral
Tomás Mayoral
Director de 'Información'
Tomás Mayoral
'Información' amb el bagatge de ser part de la història de la província dels últims 78 anys, és l'autor d'un relat imprescindible del present d'Alacant i es reinventa minut a minut en aquesta era digital per seguir exercint aquest decisiu paper en el seu futur.
Jordi Xargayó
Jordi Xargayó
Director de 'Diari de Girona'
Jordi Xargayó
Degà de la premsa gironina, és un diari que intenta exercir ada dia un dels valors fonamentals del periodisme: la independència per contribuir, modestament, a la formació d'una societat crítica respecte als esdeveniments
José Alberto Pardo
José Alberto Pardo
Director de 'La Opinión de Murcia'
José Alberto Pardo
'La Opinión de Murcia' és el mitjà de la regió que millor ha sabut adaptar-se a les demandes de la societat actual, sumant a la veracitat i el rigor del periodisme tradiconal altres qualitats com la immediatesa a l'hora d'abordar l'actualitat informativa. D'aquí el seu creixement, molt per sobre de la resta de mitjans regionals.
Carmen Merelas
Carmen Merelas
Directora de 'La Opinión de A Coruña'
Carmen Merelas
El naixement de 'La Opinión de A Coruña' va portar aire fresc informatiu a l'àrea de la Corunya i el dinamisme de la pluralitat d'opinions de referència. Des de llavors es regeix per la independència periodística d'una informació sense hipoteques i en defensa dels interessos que marquen el 'full de ruta' de la Corunya.
Joaquín Catalán
Joaquín Catalán
Director de 'La Opinión de Tenerife'
Joaquín Catalán
'La Opinión de Tenerife' és el diari de referència de gran part dels lectors de l'illa canària de Tenerife gràcies a una trajectòria equilibrada basada en la pluralitat i en el tractament rigorós de la informació. Es percep socialment com el diari que marca la diferència
Marisol López del Estal
Marisol López del Estal
Directora de 'La Opinión de Zamora'
Marisol López del Estal
'La Opinión-El Correo de Zamora' representa la tribuna lliure que reflecteix la pluralitat de la societat de Zamora, el diari líder que els zamorans tenen com a referència de l'actualitat més immediata i del periodisme rigorós al servei dels interessos d'una comunitat diversa però amb l'objectiu comú d'obrir-se pas cap al futur.
Maria Ferrer
Maria Ferrer
Directora de 'Diario de Mallorca'
Maria Ferrer
'Diario de Mallorca' és el diari en què els mallorquins troben un periodisme basat en la pluralitat, la independència i el rigor. Diario de Mallorca defensa per sobre de tot el seu compromís ferm amb els lectors per oferir-los tot allò que els interessa, els sorprèn i els emociona, dia a dia i minut a minut.
Cristina Martín Vega
Cristina Martín Vega
Directora de 'Diario de Ibiza'
Cristina Martín Vega
'Diario de Ibiza' és el diari líder d'Eivissa i Formentera, una referència inqüestionable en la informació sobre aquestes illes. Rigor, pluralitat, independència i compromís amb els lectors són els seus senyals d'identitat. El diari, que ha complert 125 anys, és patrimoni sentimental de diverses generacions d'eivissencs i formenters.
José Ramón Mendaza
José Ramón Mendaza
Director de 'La Opinión de Málaga'
José Ramón Mendaza
'La Opinión de Málaga' va néixer el 1999 per aportar a la societat malaguenya pluralitat i ser una finestra a l periodisme rigorós i proper. Per a una bona part dels malaguenys representa el mitjà modern i compromès. La seva transformació digital l'ha convertit en un diari multimèdia de referència en la comunitat malaguenya i andalusa.
Julían Montoro
Julían Montoro
Director de 'Superdeporte'
Julían Montoro
Superdeporte és des de fa 25 anys l'únic diari d'informació esportiva de la Comunitat Valenciana. Per abast i profunditat dels seus continguts, tant en la seva edició impresa com digital, ofereix la visió més àmplia i exacta possible de la dimensió que té l'esport a València, des de les disciplines més professionals fins a l'esport més modest.
Ciro Krauthausen
Ciro Krauthausen
Director de 'Mallorca Zeitung'
Ciro Krauthausen
Mallorca Zeitung, líder de la informació en alemany sobre l'illa, fa 18 anys que estableix ponts entre alemanys i mallorquins. La passió que hi ha a Alemanya pe rl'illa és de sobres coneguda i aquesta publicació contribueix a què la puguin valorar encara més. Mallorca Zeitung, l'illa en alemany.
Carles Ayats
Carles Ayats
Director de 'Empordà'
Carles Ayats
El compromís amb la informació de proximitat i amb la societat de la comarca de l'Empordà ha convertit Setmanari Empordà en la publicació periodística de referència al territori. El seu lideratge ve avalat per una llarga trajectòria de solvència i independència informatives i arrelament a l'entorn.