Públic al Club Prensa Asturiana utilitzant unes ulleres de realitat virtual Miki López

Els Clubs de Premsa i Opinió constitueixen una de les grans apostes socials i culturals de Prensa Ibérica. A través d’ells, els diaris del grup organitzen anualment més de 400 activitats al servei dels lectors i dels ciutadans. De caràcter obert i gratuït, els Clubs reuneixen cada any desenes de milers de persones i són una mostra de la implicació de Prensa Ibérica en les societats civils en les quals edita periòdics, promovent el progrés i fomentant l’intercanvi d’idees a través de presentacions de llibres, debats, conferències, exposicions i concerts, entre altres esdeveniments. El primer va ser el Club de Prensa Canaria, que va iniciar la seva marxa el 1980. El van seguir el Club Prensa Asturiana (1988), el Club Diario Levante (1990) i el Club Diario de Mallorca (1993)

Líders en esdeveniments

Prensa Ibérica organitza cada any més de 250 esdeveniments, que reuneixen més de 30.000 persones. El grup de referència de la informació regional i local a Espanya organitza una gala anual de premis en les seves principals capçaleres per reconèixer els mèrits i la labor de les personalitats i les empreses que destaquen, en diferents àmbits, per l’excel·lència, la innovació i la seva contribució al progrés.

Un dels esdeveniments importants és l’acte anual de lliurament dels Premis Regió7, dos dels quals són elegits per votació on-line dels lectors. També és remarcable el premi Cotxe de l’Any dels Lectors, que voten els lectors de tot el grup.

Circuits com eWoman, que es realitza en quinze ciutats, entre elles Manresa, per mostrar casos d’èxit de les dones capdavanteres en l’entorn digital i tecnològic, o Can We Run, un tour de vuit curses en les quals els participants corren al costat de les seves mascotes, gaudeixen d’una extraordinària acollida en els llocs on se celebren. Els esdeveniments que organitza Prensa Ibérica s’han convertit en una cita social de referència.

Les activitats programades pels diaris de Prensa Ibérica tenen un important efecte dinamitzador en la societat