Logo RepteFitR7

Dia 42: Un entrenament "diferent"

11/06/2018 RepteFit Regió7

dia de fira!

<span>Dia 42:</span> Un entrenament

Avui d'exercici físic tipus entrenament, poc. No tindré pas temps. Però amb tots els nervis de la Fira, el carregar i descarregar la furgoneta i el no parar faran que no perdi el ritme!!

La jornada professional és tot un èxit. Un centenar d'assistents a les ponències ho fan possible. Comencem amb la de l'amic Guillermo Cruz, cap de sala i sommelier del Mugaritz (Donosti), que ens fa una demostració de generositat i saber fer. Seguim amb un maridatge creat pel Jordi Llobet, xef del restaurant L'Ò (Món Sant Benet) i la Irene Cozas, la seva sommelier. Dinar a peu dret (els assistents, clar; jo no vaig ni dinar, perquè havia de preparar els actes de la tarda...) amb showroom de tots els cellers del Pla de Bages. I per cloure, ponència de Ferran Centelles (sommelier de El Bulli del 1999 al 2011 i actualment vinculat a la Bulli Foundation) parlant de les tendències del mercat des del prisma dels vins del Pla de Bages. I al sortir, una selecció de productes artesans de casa nostra, per despedir als assistents.

Un autèntic èxit. Molt satisfet del desenvolupament de la jornada. Rebentat, però content!!