Logo RepteFitR7

Dia 57: Reflexions i valoracions finals

26/06/2018 RepteFit Regió7

<span>Dia 57:</span> Reflexions i valoracions finals

Ja han passat 8 setmanes. Dos mesos. La veritat és que ha passat molt ràpid. Al principi d'aquest repte, em fixava uns objectius i el millor de tot és que els he complert i amb escreix. Cal recordar que aquests objectius que em vaig fixar no només tenien a veure amb aprimar-me uns quants quilets. Sobretot em vaig proposar fer un canvi d'hàbits, tan pel que fa a l'alimentació com pel que fa a l'exercici. Aquest era el meu objectiu i, si anava acompanyat d'un aprimament i d'una millora de la forma física doncs millor. I ha estat així.

 

Recordo els primers dies. La primera visita amb la Jèssica, quan em van pesar per primera vegada. Aquella bàscula marcava 85 Kg. i em deia que, per estar en el meu estat òptim, m'havia d'aprimar 17 Kg.!! Semblava una bogeria impossible d'aconseguir en tan sols dos mesos. Recordo també la cara de tots quan els explicava que, degut a la meva feina, de les 8 setmanes, una la passaria a la Xina, de viatge de feina. Això suposava només 7 setmanes hàbils per treballar. Potser per això, la Jèssica em va comentar que, per ella, si baixava 6 Kg., ja estaria satisfeta. I jo li vaig dir que ni parlar-ne, que per 6 quilets ni m'hi posava. Que tot i marxar una setmana sencera, tot i la meva feina que, de tant en tant, m'obliga a sopar fora de casa i a passar un parell de dies a Girona, acompanyant uns alumnes a un concurs, que jo era molt cabut i que, si m'ho proposava, ho aconseguiria. I així ha estat...

 

De records me'n vénen molts i tots bons. Bé, algunes agulletes que altres he tingut al llarg d'aquestes setmanes, però sempre són símptoma que s'està fent bé la feina. Coses com sortir a córrer cada matí per Beijing, durant el meu viatge. Sempre que he viatjat per feina, l'últim que em mirava era l'hotel i les seves instal·lacions; ara en canvi el primer que miro és si l'hotel té gimnàs o els seus voltants, buscant un recorregut interessant per anar a córrer. Sempre m'emporto unes bambes i roba d'esport. Qui m'ho havia de dir...

 

Els primers dies de "matxaque" al Cube (per cert, molt agraït a tota la gent del Cube: la Jèssica, el Lluís i tots els monitors i personal de recepció, que tan bé m'han tractat durant aquest repte; realment són un gran equip!), les primeres trobades amb la Cristina Isern, la dietista (quan li vaig explicar quin era el meu dia a dia alimentari, s'hauria d'haver vist la cara, jajaja), la Gemma de l'Acus, que tan bé m'ha tractat, ja sigui amb massatges o amb agulles, l'Eva, d'Un Món de Sensacions (una estètica on a més de relaxar-te, utilitzen uns aparells innovadors, amb la idea de sumar esforços) i també al Sagi, per haver-me equipat per assolir el repte. A tots vosaltres, mil gràcies!!

 

I aquí teniu els resultats: vaig acabar el repte pesant 71,2 Kg. M'he aprimat doncs uns 14Kg. en només vuit setmanes. i sempre trobant-me bé! Molta gent (de fet, tothom) em para i em comenta lo prim que estic, com se'm nota. I això també em fa sentir bé. Vol dir que el meu esforç ha tingut recompensa... Hi ha gent que pot pensar que és massa. Però us garanteixo que no, que no he fet cap bestiesa, que no he deixat de menjar (al contrari, potser menjo més que abans, però millor i més ordenat...). Però el millor de tot és el canvi d'hàbits. Ja ho porto dins.

 

Avui fa una setmana que va acabar aquest repte i he seguit fent exactament el mateix: cardio tres cops per setmana i alimentació correcta. I els resultats segueixen sent positius: 70,5 Kg! El meu objectiu és arribar als 70 Kg. i, després, mantenir-los. Fa tants anys que no peso 70 Kg... I el millor de tot és lo bé que em trobo. Molt més lleuger, amb ganes de fer exercici cada dia, tot i que per la feina, no pot ser. Però sí que tinc sagrat sortir a córrer 40 minuts, tres dies a la setmana. Abans em feia una mandra de por; ara, me'n moro de ganes.

 

Aquest és el canvi d'hàbits al que em referia. I ho he aconseguit. De fet, no se m'ha fet gens difícil. Només cal voluntat, ganes de fer-ho i, està clar, sobretot al principi, algú que et guïi i et pauti el treball.

 

Moltes gràcies a tots i fins aviat!!!