Logo RepteFitR7

Dia 11: Preparació abans del viatge

11/05/2018 RepteFit Regió7

"Em sento satisfet amb com ho estic portant"

<span>Dia 11:</span> Preparació abans del viatge

Ja tornem a ser divendres i avui toca el primer control de pesatge des que he començat el repte. Sóc optimista, perquè he fet bondat, tan a nivell alimentari com a nivell d’exercici. Em sento satisfet amb com ho estic portant. La sort també és que la Iolanda, la meva dona, m’ajuda i m’acompanya en aquest repte. I això és molt important!

 

I, un cop fet el control amb la «bàscula màgica», encara quedo més satisfet: he perdut 3,2 Kg en greix i he guanyat 0,5 Kg en múscul! Segons la Cristina, és el resultat ideal!! En total, perdre 2,5 Kg en greix en la primera setmana és per estar satisfet amb la feina feta, i això m’anima i em motiva a seguir aquest camí. L’únic problema és que dimarts marxo tota una setmana, per feina, a Beijing...

 

És per això que la Cristina aprofita per recalcar-me les pautes alimentàries que he de seguir i, de pas, em dóna un llistat dels plats típics de la regió, i em dóna apunts de quins puc i de quins millor que no abusi. Prenc bona nota, perquè serà tot un repte, però crec que amb les ganes que hi he posat, ho superaré!!

 

Així mateix, he quedat amb la Jèssica, que també em marca les pautes de treball de la propera setmana a distància. Fer 5 dels 6 dies que estaré fora exercici, uns 40 minuts, mantenint un ritme cardíac de 150 pulsacions, per tal de no treballar de manera anaeròbica, aprofitant al màxim el treball de càrdio. I, en cas que l’hotel tingui gimnàs, aprofitar per fer alguns dels exercicis de musculació, dels que fem habitualment.

 

Amb tot això, ja porto la maleta ben plena de «deures» i de molta il·lusió per no espatllar el que he aconseguit en una setmana...