Logo RepteFitR7

Dia 19: Exercicis

19/05/2018 RepteFit Regió7

El repte a Beijing

<span>Dia 19:</span> Exercicis

EXERCICI:

Pel que fa a l’exercici, he fet el que he pogut! L’agenda que portàvem feia que a les 7 del matí ja estiguéssim de cara a la feina i que tinguéssim actes durant tot el dia, fet que feia complicat trobar estones llargues per poder sortir a córrer. El gimnàs de l’hotel no estava operatiu (es veu que només l’obren a l’estiu, pel turisme més estacional). Llavors em quedava només l’opció de sortir a córrer. El primer dia a Beijing havia de ser dimecres, però Air France feia vaga i em van endarrerir el vol. Vaig arribar allà el dijous a les 10AM, hora de Beijing. Acte rere acte, a les 20h, quan vam quedar lliures, només pensava en dormir, doncs portàvem 38 hores desperts!

Els propers tres dies (divendres, dissabte i diumenge) sí que vaig sortir a córrer, seguint les pautes de la Jèssica. Diumenge només vaig poder córrer 30 minuts, per tema d’agenda altre cop. Penseu que, a les 7AM començàvem a tastar vins; això vol dir que a les 6:30AM havíem d’estar esmorzant i que, per tant, per poder córrer 40 minuts, afeitar-me, dutxar-me, m’havia de llevar mooooolt d’hora!!

Mentre vas corrent tens molta estona per pensar i al mateix temps ordenar les idees i el que faràs durant el dia. Almenys a mi em passa. I el que em venia al cap en aquell moment era el fet d'estar corrent a tants quilòmetres de distància de casa meva i dels meus. No deixava de ser una sensació estranya, diferent. Això sumat al fet que, ja a aquelles hores del matí, se'm menjaven els mosquits...