Logo RepteFitR7

Dia 18: Els dinars i la beguda

18/05/2018 RepteFit Regió7

El repte a Beijing

<span>Dia 18:</span> Els dinars i la beguda

Tot comença ja a l’avió. Clar, com compatibilitzar un viatge de més de 10 hores, amb àpats inclosos, amb la dieta que estic fent? Doncs la veritat és que no costa tant. Clar, per anar bevent, aigua (res de sucs o refrescos).

Per dinar, ens van deixar triar entre dos menús: el francès (volàvem amb Air France) o el xinès. Depenent del que oferien, em vaig decantar pel francès: amanida de quinoa i verdures i pollastre guisat amb puré de patates. L’amanida, ok. Llavors em vaig menjar només el pollastre i, la poma que hi havia de postres, me la vaig guardar per menjar-me-la més endavant (a mitja tarda). Cafè i llestos.

La resta de dies, ja va ser més complicat, a l’hotel i amb bufet lliure! Per esmorzar i dinar, cap problema: entrepà de formatge, de salmó o de pernil dolç, sempre amb cafè amb llet de soja. Al migdia, sempre amanida amb algun complement de proteïna: pollastre, peix planxa, algun llegum, arròs...

Sort que abans de marxar, la Cristina em va repassar i aclarir bé les pautes que havia de seguir. Això m'ho va facilitar molt i, tot i estar tan llunt de casa, vaig tenir clar en tot moment el que havia de fer!

 

LA BEGUDA:

Molta aigua, seguint els consells de la Cristina. I, com no, el te. Això em va anar molt bé per poder complementar bé la ingesta d'aliments. A més, vaig trobar un te verd aromatitzat amb gessamí, que a la Xina se'l prenen mentre mengen, com si fos la nostra aigua. Em va agradar molt i me'n vaig fer un bon tip!!