Adopta un pelut

Les protectores

Associació Berguedana per a la Protecció dels Animals

L'Associació Berguedana per a la Protecció dels Animals és una associació sense ànim de lucre, en funcionament des del setembre de 1990. El radi d'actuació de l'associació és el Berguedà, tot i que manté contacte amb altres protectores i diferents grups interessats en la mateixa tasca. L'horari d'atenció al públic és de 4 a 7 de la tarda (tant per telèfon com presencial).

Galgos112

L'associació Galgos 112 (Associació Protectora de Galgos 112) va ser creada el 13 d'abril de 2008 a Sant Feliu de Guíxols (Girona), per un grup de persones amb una finalitat comuna: contribuir en el reconeixement dels gossos llebrers, llebrers i podencos, com a animals de companyia a Espanya i al món.

A.P.A.G. d'Animals de Granollers

L'Associació Protectora d'Animals de Granollers (APAG), és una associació sense ànim de lucre amb l'objectiu principal de vetllar pel benestar animal. Es recullen animals de companyia perduts i abandonats, se'ls acull i se'ls cuida fins tornar a trobar una nova llar per ells.

APAN

La nostra feina no acaba recollint animals, curant-los les ferides físiques i psicològiques i buscant-los una llar. La nostra feina va molt més enllà. Fem el possible i l’impossible per trobar la “persona”, si és que se li pot dir així, que ha abandonat o ha fet mal a un animal.
Veure totes les protectores

Notícies de mascotes

10 aliments prohibits per als gossos

24/07/2021 A l'hora d'alimentar el teu gos, evita els experiments. Hi ha una sèrie d'aliments prohibits:

"Escolta Alexa, com sona un gos?": la broma a aquest gat es fa viral

23/07/2021 Si hi ha res que Internet no es cansa de veure són gats i bromes, i tots dos són els "ingredients" que han convertit aquesta història en una de les més vistes a les xarxes socials en els últims dies. Amb ganes de divertir-se una mica, Jordan Risi, d'Ontario (Canadà), va demanar a Alexa, el famós assistent virtual d'Amazon, que bordés aprofitant que la seva gata Biscuit tenia recolzat el cap sobre el dispositiu mentre descansava estirada a l'ampit d'una finestra.

La propietària d'aquest gos decideix canviar les tornes i fer totes les coses molestes que sol fer l'animaló

22/07/2021 La propietària d'aquesta gossa va decidir fer totes les coses rares i odioses que la seva companya peluda sol fer perquè pogués experimentar en pròpia pell, ni que fos per un moment, tot el què ella ha d'aguantar.

Com s'alimenta un gat acabat de néixer?

09/07/2021 Si tens un gatet acabat de néixer, et sorgiran dubtes sobre com alimentar-lo en els seus primers dies de vida. Mantenir al nouvingut al món hidratat i ben alimentat, és gairebé tan important com fer-los calor en els seus primers minuts de vida.

Consells per a viatjar amb la teva mascota

03/07/2021 El 42% de la població espanyola viu amb alguna mascota. Els animals formen part de la nostra família i com a membres actius d'ella, també es mereixen unes bones vacances. Afortunadament cada vegada són més els allotjaments que permeten anar amb els nostres amics, els anomenats Pet Friendly. Però una vegada seleccionat el lloc on pernoctarem, és important també tenir en compte el transport que utilitzarem per a desplaçar-nos. El més utilitzat sens dubte és l'automòbil, ja que aquest ens permet organitzar el viatge a la nostra manera, podent fer parades sempre que necessitem tant per a fer passejos com per a donar-los menjar. A més, solen ja estar habituats al nostre cotxe, per la qual cosa no serà tan traumàtic per a ells. Però hi ha altres opcions com el tren o l'avió que exigeixen alguns requisits que hem de conèixer amb antelació a fi d'evitar-nos sorpreses.

Vols col·laborar amb “Adopta un pelut”?

Si ets una Protectora o Associació d'animals que desenvolupa el treball a Catalunya contacta amb nosaltres

Els invisibles

Tatxo

Se entregará castrado, desparasitado, vacunado y chipado por 160€ que son los gastos vesterinarios.

Porta 4 anys a la protectora
Veure tots els invisibles

Els cadells

Caixa

Caixa és una femella amb el pèl curt, de mida gran. Molt bonica i blanca com la neu.

Veure tots els cadells

Vols ser casa d'acollida?

Consulta tots els animals que estan buscant una casa d'acollida a l'espera de trobar una casa definitiva