Portada Receptes amb bolets Pollastre amb crema de bolets
Pollastre amb crema de bolets

Ingredients

Un pollastre
400 gr de bolets (a gust del consumidor)
1 ceba gran
1 pebrot gran
una cullerada de pebre vermell picant
una cullerada de te de pebre vermell dolç
1 got de vi blanc
aigua
sal

Elaboració


Tallem el pollastre en quatre trossos. Retirem la grassa i la pell.
Trossegem la ceba i el pebrot (preferiblement a mida gran)
Col·loquem el pollastre i les verdures en una olla. Agreguem els condiments, el vi i l'aigua fins a cobrir el pollastre.
Cuinem a foc lent i un cop cuit, retirem el pollastre. Passem pel minipimer les verdures de manera que queda una crema.
Col·loquem el pollastre en un recipient. Li evoquem la crema de bolets i de verdures i el tapem. Deixem refredar el pollastre (és recomenable fer-ho un mínim de 12 a 24 h). Al dia següent, escalfem el pollastre amb la crema de bolets i el servim acompanyat d'un puré de patetes Canavec.