Portada Receptes amb bolets Terrina calenta de rossinyols
Terrina calenta de rossinyols

Ingredients (per 6 persones)

1 quilo de rossinyols
2 grans  d'all
1 cervell de xai
2 ous
50 cc de crema de llet
20 gr.  de mantega (pomada)
4 cullerades d'oli d'oliva
1 ram de julivert
1 ram de cibulet
1/2 llimona
salt i pebre

Per la salsa
1 gra d'all
150 cc de brou de pollastre
100 cc de crema de llet

Preparació


Netejar el bolets
Guardar uns 100 grams per la salsa (normalment les cues)
Posar oli dins d'una paella i tirar-hi els bolets.
Deixar-los coure durant 10 minuts.
pelar un gra d'all i afegir-lo a la paella.
Posar el cervell de xai dins un vol amb aigua freda.
Posar un gra d'all, el cervell cru, els ous, la sal i el pebre dins una picadora elèctrica. Batre. Afegir-hi els bolets, batre, que quedin trossos no molt petits .
Coure dins del for a bany maria durant una 1/2 hora
Salsa
Saltejar els 100 grams que teníem, 1 gra d'all durant 5 minuts, afegir la crema de llet calenta, el brou de pollastre.
Triturar i passar-lo pel colador Xinès.
Servir tallat a llesques i les herbes per damunt junt amb la salsa calenta.