Calendari del bolet 2019

Mercat del Bolet de Cal Rosal (Berguedà)
Diari, de l'11 de setembre a novembre

Mercat del Bolet de Guardiola (Berguedà)
Diari, de setembre a novembre

Festa del bolet de Setcases (Ripollès)
14 i 15 de setembre

Fira del Bolet de La Pobla de Lillet (Berguedà)
28 i 29 de setembre

Bergabolet (Berguedà)
4 i 5 d'octubre

Fira del Rovelló de Coll de Nargó (Alt Urgell)
12 d'octubre

Fira festa mercat del bolet de Llagostera (Gironès)
12 d'octubre

Fira del bolet de Vilada (Berguedà)
12 d'octubre

Festa del Bolet de Seva (Osona)
13 d'octubre

Fireta de Tocats pels bolets de Montmajor (Berguedà)
19 d'octubre

Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès
19 i 20 d'octubre

Fira del Bolet de Castellterçol (Vallès O.)
20 d'octubre

Festa del Bolet d'Olvan (Berguedà)
26 i 27 d'octubre

Fira de la llenega de Cardona (Bages)
27 d'octubre

Boletus, fira del bolet d'Isona (Pallars J.)
27 d'octubre

Fira del Bolet i la Natura de Vilassar de Dalt (Maresme)
27 d'octubre

Tardor de Cuina i Bolets a Terrassa (Vallès Occ.)
De l'1 al 24 de novembre

Diada del Bolet de Sant Juià de Ramis (Gironès)
---

Fira del Bolet de Teià (Maresme)
---

 

Cuina i bolets, protagonistes de la tardor a Terrassa
dimecres, 30 d'octubre de 2019 12:29

Del l'1 al 24 de novembre Terrassa celebra una nova edició de Tardor de cuina i bolets amb un gran nombre d'activitats que giren al voltant de l'arribada dels preuats bolets al bosc i a la taula. Els amants dels productes de qualitat i de la bona cuina tindran de nou l'oportunitat de conèixer i de tastar els sabors que cada any acompanyen la tardor.

 

Jornades gastronòmiques

Un gran nombre de restaurants de la ciutat, sota la coordinació del Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca, ofereixen al llarg del novembre un seguit de menús que tenen com a base principal el bolets, així com també els productes de proximitat més característics de la temporada de tardor. Tot plegat acompanyat del bo i millor de la gastronomia, el patrimoni, la cultura i el comerç que ens ofereix la ciutat de Terrassa.

Rutes turístiques

Per completar l'oferta culinària, fins al 24 de novembre s'organitzen rutes turístiques per descobrir els elements d'interès artístic i patrimonial de Terrassa, així com tallers infantils o paquets turístics específics amb visita i allotjament amb dinar o sopar, i una sèrie de degustacions, menús especials per a l'ocasió i excursions per endinsar-se en els colors i sabors de la tardor amb un ampli ventall d'activitats per a tota la família.

Fira del Bolet

Un any més, organitzada pel Mercat de Sant Pere, la Fira del Bolet serà una de les propostes que engrescaran el públic. Se celebrarà el dissabte 9 de novembre i és un certamen que arriba a la catorzena edició. Com és habitual, els voltants de l'emblemàtic Mercat Municipal de Sant Pere acolliran activitats destinades a tot tipus de públic relacionades amb la gastronomia de tardor. Els visitants hi trobaran parades artesanes, tastos de vins, aula de micologia, una àmplia oferta gastronòmica, productes de temporada, degustacions, tallers, activitats infantils i una gran varietat de propostes per gaudir de la tardor. Tot plegat per endinsar-se al món dels bolets i descobrir la riquesa que amaga el sotabosc en aquesta època de l'any. Consulta tota la programació aquí