Calendari del bolet 2018

Mercat del Bolet de Cal Rosal (Berguedà)
Diari, de setembre a novembre

Mercat del Bolet de Guardiola (Berguedà)
Diari, de setembre a novembre

Festa del bolet de Setcases (Ripollès)
15 i 16 de setembre

Fira del Bolet de La Pobla de Lillet (Berguedà)
29 i 30 de setembre

Fira del Rovelló de Coll de Nargó (Alt Urgell)
7 d'octubre

Fira festa mercat del bolet de Llagostera(Gironès)
12 d'octubre

Jornada boletaire de Regió7 (Castell de l'Areny)
14 d'octubre

Festa del Bolet de Seva (Osona)
14 d'octubre

Festa del Bolet de Ribes de Freser (Ripollès)
---

Fira del bolet de Vilada (Berguedà)
14 d'octubre

Fira del Bolet i el Boletaire del Solsonès
20 i 21 d'octubree

Fira del Bolet de Castellterçol (Vallès O.)
21 d'octubre

Festa del Bolet d'Olvan (Berguedà)
28 d'octubre
e

Fira de la llenega de Cardona (Bages)
28 d'octubre

Boletus, fira del bolet d'Isona (Pallars J.)
27 i 28 d'octubre

Bergabolet (Berguedà)
27 i 28 d'octubre

Fira del Bolet i la Natura de Vilassar de Dalt (Maresme)
28 d'octubre

Festa del Bolet de Canet de Mar (Maresme)
---

Diada del Bolet de Sant Juià de Ramis (Gironès)
---

Fira del Bolet de Teià (Maresme)
---

 

La Fira del Bolet de Solsona proposa tres tallers sobre cuina
divendres, 19 d'octubre de 2018 12:02

L'onzena Fira del Bolet i el Boletaire de Solsona es complementa enguany amb tres tallers sobre cuina. El primer es celebra avui a partir de les sis de la tarda a l'edifici Seminari del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal (CTFC), amb Laia Comas i Roger Vilaginès, cuiners del restaurant Mare de la Font.

El proper dissabte a partir de les cinc de la tarda, la plaça Major acollirà dos tallers més de cuina. El primer, amb el títol 'Cuina boletaire per menuts' anirà a càrrec de Laia Espasa, de Toleràncies, i consistirà en un taller de cuina didàctic on els petits de la casa podran aprendre una divertida i saludable recepta al voltant del bolet. L'activitat va dirigida a nens i nenes de 5 a 11 anys.

Una vegada finalitzat aquest primer, a dos quarts de set de la tarda, Marc Pla, de la Formatgeria el Miracle, impartirà un segon taller obert a tothom, on es maridarà el formatge amb bolets i productes ecològics. Les places per aquests tallers són limitades. Les activitats estan organitzades pel Consell Comarcal del Solsonès, el Consorci Leader de la Catalunya Central i Gustum, i compten amb la col·laboració del Departament d´Agricultura de la Generalitat de Catalunya, el Fons Europeu Agrícola i l´Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.